Computable nomineert 10 partnerprojecten

Ict-vakblad Computable heeft tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2019. Het gaat om trajecten bij onder andere Boon Edam, Eneco, Exexis, FutureXL, HZPC, Quion, RDW, ’s Heeren Loo en Vijfhart IT-opleidingen. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 29 oktober.

De tien genomineerde partnerprojecten zijn bepaald door de redactie van Computable, nadat een groep van vijftien Computable-experts alle voordrachten digitaal heeft beoordeeld. Dit zijn Lejo Duivenvoorde (Infoagent), Leendert Hinds (Tata Steel), Stefan van Hoof (Lifesize), Victor van der Hulst (VX Company), Jac Kloots (Surfnet), Mendel Koerts (Ensead Advisory), Marcel Kouwenberg (Ikea), Niels Lagerweij (DXC Technology), Armand Lejeune (Webkalf ICT Services), Marc Maas (ilionx), Ruud Mulder (Dell EMC), Guido de Nobel (Wipro), Jos van Rooyen (Identify), Geke Rosier (RightBrains) en Wim Stoop (Cloudera).

Computable ontving in deze categorie in totaal 101 aanmeldingen. Voorwaarde om in deze categorie deel te nemen is dat er in het project minimaal drie partijen succesvol moeten hebben samengewerkt. De groep Computable-experts heeft alle voordrachten van een cijfer voorzien en adviseerde Computable zodoende de top tien in deze categorie. Er werd gevraagd om een algemene beschrijving van het project, de complexiteit en/of risico’s in het project, de toegevoegde waarde voor de interne of externe klant, de originaliteit en/of innovatieve kracht en de rol van de interne en/of externe leverancier(s). De gemiddelden van de juryleden waren voor de redactie uiteindelijk een advies welke tien projecten werden genomineerd.

De tien genomineerde trajecten in de categorie Partnerproject van het Jaar zijn:

  • All-in public clouds (Exexis Groep, Sogeti, First Consulting en Schuberg Philis) – Lees onderbouwing
  • De Vijfhart Groeimonitor (Vijfhart IT-opleidingen, ICT Competence Factory, ICT-Mastery en de HDLG-groep) – Lees onderbouwing
  • Digitale transformatie met Transformation Framework (FutureXL, Kweekel en Ventus) – Lees onderbouwing
  • Dronetoepassing met 5G (Samsung, Cisco en Orange) – Lees onderbouwing
  • Flitzz. Secure Online Camera Application (‘s Heeren Loo, PinkRoccade Healthcare, Veenman en FileLinx) – Lees onderbouwing
  • IoT-platform in Azure Cloud (Boon Edam, Valid en Microsoft) – Lees onderbouwing
  • RDW wordt agile organisatie (RDW, Quint Wellington Redwood en Springstof) – Lees onderbouwing
  • SAP-migratie naar Azure (Eneco, Microsoft en Conclusion) – Lees onderbouwing
  • Transformatie testproces (Quion, KZA en Praegus) – Lees onderbouwing
  • Veilig en bewust omgaan met data (HZPC, Insight en Sophos) – Lees onderbouwing

Stemmen
Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2019. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 29 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd zullen gedoseerd ook andere genomineerden bekend worden gemaakt.

Link bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *